Categories
BLOG

dynavap bong

REAPER MINI BONG FOR DYNAVAP

is back-ordered. We will ship it separately in 10 to 15 days.

Description

This pure glass piece is sized to fit your DynaVap stainless-steel or titanium tip, adding cool looks with cooled vapor in a robust on-the-go sized package. It’s about the same size as our Baby Bong and features an improved downstem along with a carb on top for better function and bigger hits. The glass is thick, and the skull-shaped design looks very wicked as it bubbles to cool your vapor. Load your favorite DynaVap tip, insert it into The Reaper’s precisely sized fixed downstem joint, and rotate gently back and forth (don’t overturn with water) while heating until you hear the click, then enjoy your hit.

Key features:

– Use any DynaVap tip
– Splash-free integrated downstem
– Lots of conditioning with little water
– Thick glass with skull-shaped design

This pure glass piece is sized to fit your DynaVap stainless-steel or titanium tip, adding cool looks with cooled vapor in a robust on-the-go sized package. It’s about the same size as our Baby Bong and features an improved downstem along with a carb on top for better function and bigger hits. The glass is thick, and

Wat is er nieuw aan de DynaVap 2020 “M”: een update recensie

De look en feel van de nieuwe 2020 “M”

De nieuwe body van de “M” ziet er ontegenzeggelijk groovy uit. DynaVap heeft de nieuwe “M” zo gefabriceerd dat ‘ie een gedetailleerd gegroefd ontwerp heeft gekregen. Het nieuwe ontwerp speelt niet alleen op spannende wijze met het licht als ik ‘m ronddraai, het zorgt ook voor een meer tactiele ervaring. Het biedt extra grip als je de tip opwarmt en zorgt ervoor dat ik de luchtgaten op de tast kan vinden. Daarnaast voelt ‘ie ook lichter aan, ondanks dat ‘ie van hetzelfde roestvaste staal als de vorige “M’s” is gemaakt en in werkelijkheid slechts amper 2 gram minder weegt.

Meer controle over de luchttoevoer met de 2020 “M”

Een van de beste nieuwe eigenschappen van de 2020 “M” zijn de twee Chiral luchtgaten, die me de controle over de luchttoevoer geven. Ik kan de luchttoevoer aanpassen door een luchtgat af te sluiten – deels of geheel -, terwijl het andere luchtgat nog steeds genoeg lucht genereert. Hierdoor kan ik heerlijk lichte, smaakvolle trekjes van deze droge kruiden vaporizer nemen.

Ik kan ook beide luchtgaten afsluiten voor volledige luchtweerstand en gaan voor die diepe, langere hijsjes.

Ik kan er zelfs voor kiezen om mijn vingertop heel dicht over beide luchtgaten te laten hangen. Dit heeft een interessante invloed op de luchttoevoer; ik kan zowaar wervelingen en dynamische effecten rond het apparaat voelen gebeuren. Dit is ontzettend tof om mee te spelen en ik ga ervan uit dat iedereen zijn eigen manier van consumeren gaat ontwikkelen met deze coole nieuwe eigenschap.

De nieuwe Chiral luchtgaten van de 2020 “M” stellen je in staat om te experimenten met de luchttoevoer.

Meer smaak en meer damp met de 2020 “M”

DynaVap-producten zijn altijd al toonaangevend geweest wat smaakervaring betreft. Met de 2020 “M” heeft DynaVap zichzelf wederom overtroffen. De nieuwe controle over de luchttoevoer maakt absoluut het verschil met de oudere “M’s”, zoals de versies uit 2019 en 2018. Deze geweldige kleine pen vaporizer geeft me toegang tot het volledige smaakprofiel, ongeacht welk kruid ik uitkies, en gaat daarin niet voorbij aan zelfs de meest subtiele tonen.

Het duurde even voor ik constante dampproductie helemaal door had, simpelweg omdat de nieuwe “M” zoveel meer opties qua luchttoevoer heeft om mee te spelen. Toen ik eenmaal de subtiele verschillen tussen het gebruik van een stormaansteker en inductieverwarming had ontdekt, kon ik gemakkelijk switchen tussen lichte, terpy trekjes en joekels van dampwolken. Nogmaals; hier moet jezelf een beetje mee spelen en dingen uitproberen voor je de ideale methode en dampconsistentie hebt afgestemd.

De 2020 “M” en DynaTec Apollo 2 inductieverwarmer zijn gemaakt voor elkaar.

Adjust-a-bowl

Als je net zo’n smaakfanaat bent als ik, dan zal de volgende eigenschap je intens gelukkig maken: de “Adjust-a-bowl”. Het idee van de Adjust-a-bowl is dat je het gaasje binnen de tip kan verplaatsen waardoor je de vulruimte halveert. Deze eigenschap kennen we al van de titanium OmniVap en is ideaal voor microdosen én voor het behoud van materiaal als ik voor die losse smaakhijsjes ga.

Dankzij de nieuwe roestvast stalen tip kan je de vulruimte halveren.

Nooit meer je dop kwijtraken dankzij de Captive Cap

Het aantal valt op zich mee, maar toch ben ik in de loop der jaren aardig wat DynaVap dopjes kwijtgeraakt. Dankzij de Captive Cap zal dat me vanaf nu niet meer gebeuren. DynaVap heeft twee inkepingen aan de beide zijkanten van de dop toegevoegd zodat ‘ie zich nestelt in de groeven van de tip van alle DynaVap-apparaten, en daar blijft ‘ie tot ik besluit hem los te koppelen.

De 2020 “M” sluit naadloos aan op je favoriete 10mm waterpijp

De laatste upgrade van de 2020 “M” is het taps toelopende mondstuk. Deze nieuwe vorm van het mondstuk zorgt ervoor dat je 2020 “M” naadloos aansluit op alle 10mm waterpijpen, minirigs en glazen adaptors. De NonaVonG en HydroVonG hadden een soortgelijke eigenschap, maar dan voor 14mm waterpijpen en rigs. Nu kan ik een DynaVap vaporizer koppelen aan vrijwel elke waterpijp of rig in mijn collectie. Welk een vreugde!

Het nieuwe, taps toelopende mondstuk van de 2020 “M”

Eindstand

Laten we eerlijk zijn; DynaVap heeft sinds de introductie van “M” vrijwel elk jaar een nieuwe variant geïntroduceerd. Toch heb ik nooit het gevoel gehad dat ik in de maling werd genomen door oppervlakkige, nietszeggende ingrepen. Altijd als DynaVap nieuwe producten introduceert, gaat het gepaard met serieuze verbeteringen. Dat geldt ook voor de nieuwe 2020 “M”. Zelfs als je een van de voorlopers hebt – absoluut ontzettend toffe apparaten – zal upgraden naar dit nieuwe model beslist als een echte upgrade voelen. Of geef je oude “M” aan een dierbare en trakteer jezelf op die 2020 “M”. Ik garandeer je dat je er geen spijt van krijgt!

Check out Vaposhop’s review of the 2020 “M” portable pen vaporizer by Dynavap. Learn what the new and updated features of the 2020 “M” are.